Starholistic Gólyahír Program

 

Az elmúlt évtizedekben számtalan Hozzád hasonló nővel találkoztam. Pontosan tudom, hogy ebben a helyzetben mindenki

csodamódszerekkel és praktikákkal bombáz és nehéz kiválasztani, hogy Neked melyik lenne a leghatásosabb.

 

Ez a program az elmúlt több mint 12 évben több száz párnak segített abban, hogy eljöjjön a várva várt gyermekáldás. 

A legjobb érzés, amikor a terápia után gólyahírt kapok olyan nőktől, akik előtte évekig hiába vártak rá.

 

Milyen problémákkal fordulnak hozzám a babára vágyók?

Megfogant a baba, de nem maradt meg a terhesség.

Létre sem jött a fogantatás.

Többszörösen sikertelen lombikprogram.

Megfogant a baba, de olyan élethelyzet állt elő, hogy nem tudták megtartani és később, amikor újra babát szeretett volna a pár, elmaradt a gyermekáldás.

Milyen, sokszor rejtett okokat találunk a megoldás felé vezető úton?

A babára vágyó pár egyik vagy akár mindkét tagjánál korán megélt és fel nem dolgozott veszteségélmények, pl. szülő halála vagy válás.

A születési családban vagy akár generációkon keresztül hordozott, gyermek veszteség feldolgozatlansága.

A csigolyák nem voltak a helyükön, így a nemi szervek vérellátása és energiaellátottsága akadozott.

Elégtelen folyadékfogyasztás miatt a petesejtek szomjaztak, kiszáradtak, nem volt megfelelő a vérkeringés.

A legtöbbször természetesen nem csak egyetlen 1 okot találunk, hanem azok egymással karöltve, együttesen idézik elő és tartják

fenn a gyermektelen állapotot.

Minden pár, minden család más és más, más tudatos és tudatalatti működéssel, félelmekkel, testi-lelki egyensúlytalanságokkal,

így különösen fontos, hogy valóban a VALÓDI okot/okokat találjuk meg és azokat kezeljük.

A védjegyzett Starholistic Program eredményessége és ereje abban áll, hogy a babaváró folyamat során mindig egyéni

megoldásokat alkalmazunk és egyszerre, egy időben, sok módszert együttesen alkalmazva, testileg-lelkileg dolgozunk.

Tapasztalataink és a visszajelzések szerint pont ez a koncentrált és sokoldalú figyelem adja a program

eredményességét és hatékonyságát.

Az alábbi sorok személyes történeteken keresztül adnak bepillantást egy-egy babára váró pár tapasztalataiból:

“Egy nő két dologért mindenre képes: hogy legyen gyereke vagy hogy ne legyen gyereke.” Az én Anyukám az első csoportba tartozik. Két bátyám mellé nagyon szeretett volna még egy kisbabát. Háromszor a szervezete tudta mi a feladata és nem hagyta, hogy beteg kisbaba szülessen a családba. De ez az Anyukámat nagyon szomorúvá tette. Voltak jobb napjai, de végül úgy érezte, ez a fájdalom és a tehetetlenségérzés, amit akkor tapasztalt, amikor ezeket a kisbabákat elveszítette, túl erős és külső segítségre van szüksége ahhoz, hogy továbblépjen. Csillához fordult. Mikor megérkezett hozzá, Csilla rutinosan kikészített egy nagy doboz papírzsebkendőtaz asztalra, de Anyukám azt gondolta, erre nem lesz szüksége. Tévedett. Feljöttek a múlt emlékei, a saját születésével, szüleivel való kapcsoltatában is lépésről lépésre elengedte a rossz, benne sokszor tudatalatt működő érzéseket és pozitív “jól vagyok” érzést ültetett be a helyére. Újre kezdett helyreállni az élete. Újra tudott felszabadultan nevetni, gyerekként játszani két kisfiával. Majd egy kora téli napon megfogantam. Mikor édesanyám tudomást szerzett létezésemről, sokat aggódott az egészségem miatt. Elvégzett egy tanfolyamot a Starholistic Instant Helpet Csillánál, hogy az ő közvetlen segítsége nélkül is el tudja engedni a félelmeit, rossz érzéseit. Volt, hogy naponta többször kellett “kopogtatni”, de heti szinten mindenképp. Én pedig egyre csak növekedtem. Majd hat nappal a kiírt időpont után elérkezett az idő, mikor meg akartam születni. A fejecském pár óra múlva kibújt, de a vállam nem akart előbújni. Ekkor a nővér, aki nem tudott Csilláról és az elmúlt két év történéseiről, megkérdezte Anzukámat, fél-e valamitől. És felszóltította, hogy ez a kisbaba csak akkor tud a világra jönni, ha elengedi minden meglévő félelmét. Nyolc másodpercre rá megszülettem. Egy egészséges kisbaba csatlakozott a kis családunnkhoz. Teljesült Anyukám álma. Nagy család lettünk!

Párommal 2016 Szilveszteren úgy döntöttünk babát szeretnénk. Ez volt legszebb újévi fogadalmunk.
Egy jó adag blokkoldáson mentem keresztül.
Kristóf anyukája

Már többször fordultam Csillához amikor fájt valamim, vagy csak túlhajtottam magam, mindíg hatékony volt ahogy kezelt, így most is hozzá fordultam.
Amikor tudod hogy Te vagy a döntö lépés szeretettel és bizalommal ajánlom Csilla segitségét, amennyiben a Babavárásra szeretnéd fordítani a Sors útját. Fél év szeretetteljes, aktív és egészségben teljes igyekezet után éreztem igazán, hogy mielőtt saját gyermekem bíztathatnám a fogantatásra, a magamban megbújó kisgyereket szükséges igazán megsimogatnom. A sejtszinti traumák, csalódások és már babakori negativ behatások fonákját sikerült átértékelnem és helyet teremtenem az univerzális bölcsesség gondviselésébe adnom. Megértés, Megbocsájtás, Elengedés. Mindenellett regressziós agykontrollt is használtam és e kettőt kombinálva szűrtem le a lelki blokkokat minek következtében már ugyanabban a hónapban a születendő gyermekem haza talált egy nyugodt, tettrekész és bátor anya-jelölt szíve alatt. Tudod, olykor egyszerűbb, mint gondolnád.
Panka

2018. Május 7-én érkezett meg Nelli

2016 augusztusában az esküvőnk előtt jártunk Csillánál, ahogy a férjem fogalmazott, jöttünk baba kezelésre. Akkor még nem tudtam de access bars kezelést is kaptunk. Csilla kiemelte, hogy ne számolgassunk és akkor legyünk együtt amikor jól esik nem akkor amikor azt mutatja a naptár, hogy peteérés van. Persze én, aki mindent controllálni akar nem hallgattam rá, a negyedik hónapban amikor nem néztem a naptárat akkor teherbe is estem, de nem nagyon hamar el is ment az a baba, mint utóbb kiderült a pajzsmirigyem nem volt egyensúlyban. Az orvos azonnal pajzsmirigy gyógyszerre akart tenni. Én mondtam neki, hogy köszönöm szépen, de 30 évesen nem fogok elkezdeni egy gyógyszert amit soha többet nem hagyhatok abba. Kértem adjon 6 hetet ha természetes módon nem tudom helyrehozni akkor utána elkezdem a gyógyszert. Elmentem Csillához, megtanította a pajzsmirigy tornát és újra elmondta ne görcsöljek rá a baba témára. Természetesen én néztem mikor kell együtt lenni és nem is jött a baba. Majd a 7. Hónapban újra nem néztem és akkor fogant meg Zoe. Mikor visszamentem 7 hét utan a pajzsmirigy vérvételre, az érték tökéletes volt és Zoéval 5 hetes kismama voltam. Minden hónapban ellenőrizték a pajzsmirigyemet a terhesség alatt, mindig jó volt az eredmény. Zoé egészségesen 2017 őszén megérkezett.           

Ha úgy érzed, hogy a Starholistic Gólyahír Program Neked is hozzájárulás lehet, hogy a kisbabádat minél hamarabb a karodban

tarthasd, keress bizalommal az alábbi elérhetőségeken.

A Program ONLINE is elérhető!

 

Részletek & Bejelentkezés: +36 30 1744 303 vagy +44 784 905 1573 vagy bocskeycsilla@gmail.com